Nieuw: voor op het water!

Waterspelletjes:

€  - € 
Filter

Waterspelletjes of waterbaan huren

Attractieverhuur TimTom biedt u een uitgebreid aanbod waterspelletjes en waterbanen. Er zijn verschillende speelobjecten beschikbaar die ervoor zorgen dat uw bezoekers aangenaam verrast worden. Veel van de beschikbare objecten worden op het droge opgeblazen en vervolgens te water gelaten. Ze hebben geen constante stroom nodig.

Waterspelletjes huren

Er zijn verschillende waterspelletjes te huur bij attractieverhuur TimTom. Zo kunnen de deelnemers in de Water Wonderwielen over het water heen lopen, omhoog klimmen in de Water Klimtoren, spelen met de Waterhond of op en neer wippen op de Water WipWap. Ook zijn er Waterballen te huur waarmee de deelnemers in een bal over het water kunnen lopen. Sommige attracties zijn tevens te huur met zwembad.

De meeste van de waterspelletjes zijn zowel te gebruiken in diepe als ondiepe wateren, zowel in een zwembad als in een recreatieplas.

Waterbaan huren

Naast waterspelletjes zijn er ook waterbanen te huur bij attractieverhuur TimTom. Een waterbaan is een stormbaan op het water. Er wordt continu lucht aangevoerd via een blower op het droge. Waterbanen zorgen ervoor dat uw zwembad een waar paradijs wordt en elke bezoeker er van geniet. Ook de waterbanen zijn zowel te gebruiken in zwembaden als in recreatieplassen.

Attractieverhuur TimTom verhuurt verschillende waterbanen. De Piratenwaterbaan is een waterbaan die beschikt over vele obstakels en leuke uitdagingen die kinderen maar al te graag aangaan op het water. Als echte piraten trotseren zij deze Piratenwaterbaan. Ook verhuurt attractieverhuur TimTom de Take Out Waterbaan. Deze waterbaan is een spectaculaire stormbaan op het water. Ook de Take Out Waterbaan beschikt over vele obstakels en uitdagingen op het water. Beide waterbanen staan garant voor succes en veel waterpret! Durf jij de uitdaging op het water aan?

Alle waterspelletjes en waterbanen van attractieverhuur TimTom zijn alleen voor de échte waterratten onder ons! Heeft u genoeg gehad van alle waterspellen en wilt u een leuke activiteit op uw evenement zonder nat te worden? Ga dan een laser game huren. Dit is een fantastische optie en toevoeging voor ieder evenement. Verder kunt u verschillende waterspellen combineren om een unieke zeskamp te organiseren. Hierdoor uw evenement een echt spel zonder grenzen!