Veel gestelde Vragen

 • Laagste prijs garantie en kwaliteit

  +

  Laagste prijs garantie

  Bij Attractieverhuur TimTom streven wij naar de beste prijs/kwaliteit verhouding. Daarom bieden wij u de laagste prijs garantie aan. Met als doel dat u hoogwaardige kwaliteit kunt huren voor een eerlijke prijs.

  Attractieverhuur TimTom waarborgt kwaliteit

  Onze laagste prijs garantie kent een aantal voorwaarden. Er zijn vele attractieverhuurders welke werken met low-budget import materialen. Hier willen wij ons van distantiëren omdat wij hier simpelweg niet tegen kunnen/willen concurreren. Deze materialen worden gemaakt van vele malen lagere kwaliteit PVC en voldoen vaak ook niet aan de keuringseisen die TUV of Vincotte eisen.

  Attractieverhuur TimTom werkt met Nederlandse materialen. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Onze materialen worden in Nederland gemaakt, wij staan direct in contact met de leverancier en brengen deze regelmatig een bezoek. Dit uit zich in waanzinnig zeskamp spelkussens. Deze spelkussens zijn alle gemaakt met het oog op de veiligheid. Onze attracties zijn voorzien van keuring.

  Attracties Attractieverhuur TimTom

  De attracties van Attractieverhuur TimTom worden in Nederland bedacht, ontwikkeld, geproduceerd en gekeurd. Ons concurrentievoordeel is dat wij de kwaliteit hierdoor veel beter kunnen waarborgen.

  Laagste prijs garantie voorwaarden:

  • Wanneer u hetzelfde artikel bij een collega goedkoper vind
  • Wanneer de kwaliteit van het artikel dicht in de buurt komt van de kwaliteit van het artikel van Attractieverhuur TimTom
  • Op basis van opgehaald of bezorgd/geplaatst (exclusief transportkosten en begeleiding)
  • Attractieverhuur TimTom behoudt zich het recht alvorens tot verrekening van het prijsverschil te besluiten, de artikelen te vergelijken en op basis van kennis een conclusie te trekken.

 • Levert TimTom attracties in heel Nederland?

  +

  Onze grote attracties en zeskamp pakketten reiken verder dan regionale verhuur. Wij staan open voor uw wensen. Komt u uit leeuwarden, Amsterdam, Sittard of ergens elders vandaan? U kunt bij Attractieverhuur TimTom in elke gewenste plaats en op elke gewenste locatie attracties geleverd krijgen.

 • Berekening Kilometervergoeding

  +

  • Afgehaald: u betaald geen kilometervergoeding.
  • Bezorgd en opgehaald: Twee keer het aantal kilometers van de heen en terug reis opgeteld x €0,60.
  • Bezorgd en geplaatst: Twee keer het aantal kilometers van de heen en terug reis opgeteld x €0,60.
  • Compleet verzorgd: Eenmaal het aantal kilometers van de heen en terug reis opgeteld x €0,60.

  Uw eerste voordeel om te boeken bij TimTom Events is dat er geen voorrijkosten worden gerekend, tevens is €0,60 per gereden kilometer een zeer lage prijs in de branche

 • Korting

  +

  Kortingen zijn te verkrijgen bij Attractieverhuur TimTom. De beweegredenen achter het verstrekken van kortingen zijn: welke materialen u wilt huren en op welke datum of data u deze wilt huren

 • Afhalen: Is het mogelijk de materialen een dag eerder af te halen en een dag later terug te brengen?

  +

  Afhankelijk van de planning kijken we wat de mogelijkheden zijn. Meestal is dit geen probleem maar soms kan het voorkomen dat wij de materialen de dag ervoor en de dag erna verhuurt hebben.

  Dit betekend dan dat u de materialen een dag eerder in de avond kan ophalen maar op de dag van huur avonds dienen ingeleverd te worden. Een week voor de boekingsdatum weten wij definitief wat de mogelijkheden zijn.

 • Stroomvoorzieningen: Hoeveel stroom heeft een attractie nodig en nemen jullie verlengkabels mee?

  +

  Op onze website en in onze offertes staat verwerkt hoeveel stroom iedere attractie benodigd heeft. Al onze attracties werken op 220 volt (normaal stopcontact) en wij leveren per attractie standaard 65 meter stroomkabel. Mocht u meer kabels nodig hebben dan is dit geen probleem en horen wij het graag.

 • Neem contact op en stel vrijblijvend uw vraag ....................................................................................................................................................

  +