Nieuw verfrissend aanbod fullcolour springkussens!

Springkasteel huren:

€  - € 
Filter

Een springkasteel huren

De leukste springkastelen vindt u bij TimTom! Een springkasteel huren voor uw evenement? Bij attractieverhuur TimTom bent u aan het juiste adres! Een leuk springkasteel met de meest uiteenlopende thema’s huren was nog nooit zo gemakkelijk. Dankzij ons ruime assortiment weet u zeker dat voor u het juiste springkasteel ertussen zit. Met een springkasteel voegt u naast plezier ook uitstraling toe aan uw evenement en weet u zeker dat ook de allerkleinsten onder ons een onvergetelijke dag tegemoet gaan. Laat het springen beginnen een springkasteel te huren van attractieverhuur TimTom!

Springkastelen huren voor iedereen!

Met een springkasteel tovert u een glimlach op de gezichten van al uw kleinste bezoekers. Maar niet alleen de kleinsten kunnen van onze mooie springkastelen genieten. Voor zowel jong als oud kunt u bij attractieverhuur TimTom een origineel springkasteel huren uit het assortiment. Op die manier zal u uw gasten verwennen met het plezier van het springen. De springkastelen in ons assortiment hebben verschillende thema’s zodat er altijd een springkasteel te vinden is die aansluit bij uw evenement. Wat denkt u bijvoorbeeld van een stoer piraten springkussen of leuk sprookjes springkussen! De springkastelen van TimTom zijn zeer flexibel in te zetten. Daarnaast kunt u een springkasteel huren met leuke spelelementen of bijvoorbeeld een echte glijbaan! Zo kunt u uw eigen zeskamp creëren!

Springen met kwaliteit

U wilt natuurlijk een kwalitatief springkasteel huren aan een voordelige prijs. Bij TimTom krijgt u bij uw springkasteel gegarandeerd service en de allerbeste kwaliteit. Kwaliteit is een van de kernkwaliteiten die TimTom nastreeft. Onze visie luidt namelijk: ‘Iedere klant verdient de hoogst mogelijke kwaliteit en beste service.’ Dat streven wij dan ook bij iedere klant weer na. Onze prachtige luchtkastelen zijn veilig en van zeer goede kwaliteit, waardoor gebruikers de tijd van hun leven hebben. Een springkasteel huren bij TimTom is een ware beleving, niet alleen voor uw gasten maar ook voor uzelf. Waagt u zelf ook een sprong?

Zelf een springkasteel huren?

Wilt u graag een stormbaan huren of een springkasteel huren voor uw evenement? Bekijk dan het ruime assortiment van TimTom en huur vandaag nog uw eigen springkastelen. Van een jungle tot de onderwaterwereld, de keuze is aan u. Wij helpen u graag de juiste keuze van springkasteel te maken. Op die manier kunt u iedereen van springplezier voorzien. Naar welk springkasteel gaat uw voorkeur uit?