Vliegendtapijt

Vliegend tapijt huren op uw evenement of zeskamp

Vliegend op het tapijt als Aladin is een van onze leuke onderdelen voor uw eigen zeskamp. Laat u voort trekken door uw teamgenoten en vlieg over de finish.

Vliegend tapijt huren bij Attractieverhuur TimTom

Vliegend tapijt is een attractief en goedkoop samenwerkingsspelelement. U kunt Vliegend tapijt in twee verschillende vormen huren bij Attractieverhuur TimTom. De offerte op maat geeft u keuze uit: afhalen en bezorgen. Indien u kiest voor bezorgen dan wordt er kilometervergoeding gerekend a €0,60 per gereden kilometer.

Veiligheid, keuring en laagste prijsgarantie

Vliegend tapijt is niet voorzien van een typegoedkeuring omdat deze niet gekeurd hoeft te zijn. Bij Attractieverhuur TimTom werken wij uitsluitend met Nederlandse materialen waardoor wij kwaliteit als beste kunnen waarborgen. Wij bieden u de beste kwaliteit tegen de laagste prijs garantie. Vindt u Vliegend tapijt van eenzelfde kwaliteit en toch goedkoper, dan passen wij onze prijs aan.
Naast dit prachtige vliegend tapijt dat u bij TimTom.be kunt huren, kunt u bij ons ook terecht voor een fantastisch spel zonder grenzen. Zoekt u een activiteit voor de allerkleinsten? Een springkasteel huren kan een fantastische oplossing zijn.

 • de enige 100% van Nederlandse Bodem
 • Top kwaliteit voor de laagste prijs
 • Uniek assortiment
Gegevens
 • Setprijs: 2 Stuks
 • Leeftijdsindicatie: Kinderen en volwassenen
*Prijzen zijn exclusief 21% btw en exclusief €0,60 kilometervergoeding per gereden kilometer

Bij het huren van meerdere artikelen verrekenen wij een aantrekkelijke korting

  Bekijk onze prijzen:
 • Afgehaald
  € 15,00
  In offerte mandje
 • Bezorgd & opgehaald
  € 25,00
  In offerte mandje
Toegevoegd aan winkelwagen!