Sponsbroek Kinderen

Sponsbroek voor kinderen huren op uw evenement of zeskamp

Maak je billen maar nat met de sponsbroek. Met de sponsbroek hangen in een bak met water en dan zoveel mogelijk water naar de overkant brengen. Wie het meeste water brengt, wint!

Sponsbroek voor kinderen huren bij Attractieverhuur TimTom

Sponsbroek voor kinderen is een attractief en goedkoop samenwerkingsspelelement. U kunt Sponsbroek voor kinderen in twee verschillende vormen huren bij Attractieverhuur TimTom. De offerte op maat geeft u keuze uit: afhalen en bezorgen. Indien u kiest voor bezorgen dan wordt er kilometervergoeding gerekend a €0,60 per gereden kilometer.

Veiligheid, keuring en laagste prijsgarantie

Sponsbroek voor kinderen is niet voorzien van een typegoedkeuring omdat deze niet gekeurd hoeft te zijn. Bij Attractieverhuur TimTom werken wij uitsluitend met Nederlandse materialen waardoor wij kwaliteit als beste kunnen waarborgen. Wij bieden u de beste kwaliteit tegen de laagste prijs garantie. Vindt u Sponsbroek voor kinderen van eenzelfde kwaliteit en toch goedkoper, dan passen wij onze prijs aan.

De sponsbroek is een leuke toevoeging voor bij een zeskamp of als afsluiter van een spel zonder grenzen. Niet alleen voor een sponsbroek kunt u bij ons terecht. Bij ons kunt u ook de gaafste laser game huren voor bij uw evenement. Zo creëert u met een paar leuke spellen een fantastische dag.

 • de enige 100% van Nederlandse Bodem
 • Top kwaliteit voor de laagste prijs
 • Uniek assortiment
Gegevens
 • Setprijs: 2 stuks
 • Leeftijdsindicatie: Kinderen
*Prijzen zijn exclusief 21% btw en exclusief €0,60 kilometervergoeding per gereden kilometer

Bij het huren van meerdere artikelen verrekenen wij een aantrekkelijke korting

  Bekijk onze prijzen:
 • Afgehaald
  € 12,00
  In offerte mandje
 • Bezorgd & opgehaald
  € 22,00
  In offerte mandje
Toegevoegd aan winkelwagen!