Kamelenrace

Kamelen race huren op uw evenement of zeskamp

Kamelenrace is een simpel maar zeer leuk spel. Breng het water in je kamelenbult naar de overkant. Team met het meeste water in de ton wint.

Kamelen race huren bij Attractieverhuur TimTom

Kamelen race is een leuk samenwerkingsspelelement met gebruik van water. U kunt Kamelen race in twee verschillende vormen huren bij Attractieverhuur TimTom. De offerte op maat geeft u keuze uit: afhalen en bezorgen. Indien u kiest voor bezorgen dan wordt er kilometervergoeding gerekend a €0,60 per gereden kilometer.

Veiligheid, keuring en laagste prijsgarantie

Kamelen race is niet voorzien van een typegoedkeuring omdat deze niet gekeurd hoeft te zijn. Bij Attractieverhuur TimTom werken wij uitsluitend met Nederlandse materialen waardoor wij kwaliteit als beste kunnen waarborgen. Wij bieden u de beste kwaliteit tegen de laagste prijs garantie. Vindt u Kamelen race van eenzelfde kwaliteit en toch goedkoper, dan passen wij onze prijs aan.

Naast de Kamelen race die u bij TimTom.be kunt huren, kunt u bij ons ook terecht voor een fantastisch spel zonder grenzen dat een onderdeel van uw zeskamp kan zijn. Zoekt u een activiteit voor de allerkleinsten? Een springkasteel huren kan dan ook een fantastische oplossing zijn voor uw evenement.

 • de enige 100% van Nederlandse Bodem
 • Top kwaliteit voor de laagste prijs
 • Uniek assortiment
Gegevens
 • Setprijs: 2 stuks
 • Leeftijdsindicatie: Volwassenen en Kinderen
*Prijzen zijn exclusief 21% btw en exclusief €0,60 kilometervergoeding per gereden kilometer

Bij het huren van meerdere artikelen verrekenen wij een aantrekkelijke korting

  Bekijk onze prijzen:
 • Afgehaald
  € 10,00
  In offerte mandje
 • Bezorgd & opgehaald
  € 20,00
  In offerte mandje
Toegevoegd aan winkelwagen!