Funslang Volwassenen

Funslang voor volwassenen huren op uw evenement of zeskamp

De rups voor grote mensen! Probeer zo snel mogelijk het parcours af te leggen. Let op, samenwerking is vereiste voor de winst.

Funslang voor volwassenen huren bij Attractieverhuur TimTom

Funslang voor volwassenen is een goedkoop samenwerkingsspelelement. U kunt Funslang voor volwassenen in twee verschillende vormen huren bij Attractieverhuur TimTom. De offerte op maat geeft u keuze uit: afhalen en bezorgen. Indien u kiest voor bezorgen dan wordt er kilometervergoeding gerekend a €0,60 per gereden kilometer.

Veiligheid, keuring en laagste prijsgarantie

Funslang voor volwassenen is niet voorzien van een typegoedkeuring omdat deze niet gekeurd hoeft te zijn. Bij Attractieverhuur TimTom werken wij uitsluitend met Nederlandse materialen waardoor wij kwaliteit als beste kunnen waarborgen. Wij bieden u de beste kwaliteit tegen de laagste prijs garantie. Vindt u Funslang voor volwassenen van eenzelfde kwaliteit en toch goedkoper, dan passen wij onze prijs aan.

Naast de Funslang voor volwassenen die u bij TimTom.be kunt huren, kunt u bij ons ook terecht voor een fantastisch spel zonder grenzen dat een onderdeel van uw zeskamp kan zijn. Zoekt u een activiteit voor de allerkleinsten? Een springkasteel huren kan dan ook een fantastische oplossing zijn voor uw evenement.

 • de enige 100% van Nederlandse Bodem
 • Top kwaliteit voor de laagste prijs
 • Uniek assortiment
Gegevens
 • Setprijs: 2 stuks
 • Leeftijdsindicatie: volwassenen
*Prijzen zijn exclusief 21% btw en exclusief €0,60 kilometervergoeding per gereden kilometer

Bij het huren van meerdere artikelen verrekenen wij een aantrekkelijke korting

  Bekijk onze prijzen:
 • Afgehaald
  € 15,00
  In offerte mandje
 • Bezorgd & opgehaald
  € 25,00
  In offerte mandje
Toegevoegd aan winkelwagen!