Broeklopen

Broeklopen huren op uw evenement of zeskamp

Probeer zo snel mogelijk het parcours af te leggen, springend in deze zakken. Maar onderschat het spel niet, dit spel is veel zwaarder dan gedacht. Dit spel wordt gespeeld met twee teams met ieder een eigen set zakken.

Broeklopen huren bij Attractieverhuur TimTom

Broeklopen is een hilarisch leuk samenwerkingsspelelement. U kunt Broeklopen in twee verschillende vormen huren bij Attractieverhuur TimTom. De offerte op maat geeft u keuze uit: afhalen en bezorgen. Indien u kiest voor bezorgen dan wordt er kilometervergoeding gerekend a €0,60 per gereden kilometer.

Veiligheid, keuring en laagste prijsgarantie

Broeklopen is niet voorzien van een typegoedkeuring omdat deze niet gekeurd hoeft te zijn. Bij Attractieverhuur TimTom werken wij uitsluitend met Nederlandse materialen waardoor wij kwaliteit als beste kunnen waarborgen. Wij bieden u de beste kwaliteit tegen de laagste prijs garantie. Vindt u Broeklopen van eenzelfde kwaliteit en toch goedkoper, dan passen wij onze prijs aan.

Broeklopen is een leuke toevoeging voor bij een zeskamp of als afsluiter van een spel zonder grenzen. Niet alleen voor broeklopen kunt u bij TimTom.be terecht. Bij ons kunt u ook de gaafste stormbaan huren voor bij uw evenement. Zo creëert u met een paar leuke spellen een fantastische dag.

 • de enige 100% van Nederlandse Bodem
 • Top kwaliteit voor de laagste prijs
 • Uniek assortiment
Gegevens
 • Setprijs: 2 stuks
 • Leeftijdsindicatie: Kinderen en volwassenen
*Prijzen zijn exclusief 21% btw en exclusief €0,60 kilometervergoeding per gereden kilometer

Bij het huren van meerdere artikelen verrekenen wij een aantrekkelijke korting

  Bekijk onze prijzen:
 • Afgehaald
  € 20,00
  In offerte mandje
 • Bezorgd & opgehaald
  € 30,00
  In offerte mandje
Toegevoegd aan winkelwagen!