Leuk, makkelijk en goedkoop!

Sport en Spel:

€  - € 
Filter

Sport en Spel activiteiten

Bij Sport en Spel activiteiten wordt vaak gedacht aan jonge kinderen van de basisschool tijdens een sportdag of kinderfeestje. Sport en Spel activiteiten zijn echter ook erg leuk voor volwassenen. Attractieverhuur TimTom heeft een ruim aanbod aan verschillende Sport en Spel activiteiten. Als je op zoek bent naar leuke en betaalbare Sport en Spel activiteiten, kijk dan naar het uitgebreid assortiment van attractieverhuur TimTom.

Sport en Spel activiteiten voor kinderen

Attractieverhuur TimTom verhuurt verschillende Sport en Spel activiteiten voor kinderen. Zo kan je speciaal voor kinderen de activiteiten Funslang, Sponsbroek of Skippyslang huren in kinderformaat. Verder zijn er als Sport en Spel activiteiten ook nog broeklopen, kruiptunnels, Vliegend Tapijt, Kamelenrace of Reuze ballen van anderhalf tot twee meter groot te huur. Deze Sport en Spel activiteiten staan garant voor een plezante zeskamp!

Kinderen zijn vaak actief en houden van een uitdaging. Om ze een leuke en actieve dag te bezorgen kan je de Sport en Spel activiteiten van attractieverhuur TimTom gebruiken. De Sport en Spel activiteiten zorgen ervoor dat de kinderen een dag hebben die ze nooit meer zullen vergeten! Maak de dag helemaal af door het huren van een Springkasteel.

Sport en Spel activiteiten voor volwassenen

Attractieverhuur TimTom verhuurt ook verschillende Sport en Spel activiteiten voor volwassenen. Volwassenen kunnen een hele dag plezier beleven aan de verschillende activiteiten van attractieverhuur TimTom. De Sport en Spel activiteiten die beschikbaar zijn voor volwassenen zijn o.a. de Funslang, Sponsbroek, Skippyslang, Broek Delen, Vliegend Tapijt, of de Reuze ballen van anderhalf tot twee meter groot. Deze Sport en Spel activiteiten van attractieverhuur TimTom staan garant voor heel wat plezier en humor waar nog lang over nagepraat zal worden! Creëer zelf een fantastische dag en maak er een Spel zonder grenzen van.

Je kan uw feestje natuurlijk nog completer maken. Huur zowel de Sport en Spel activiteiten voor kinderen als voor volwassenen, en geniet van een hele dag pret en plezier met hele familie. Laat de volwassenen tegen de kinderen strijden en laat de volwassenen daarna hun kinderen aanmoedigen en omgekeerd. Voor je het weet is de actieve dag voorbij en heeft iedereen een heerlijke en actieve dag gehad. Aarzel niet langer en huur de Sport en Spel activiteiten van attractieverhuur TimTom!