Creëer uw mega stormbaan met unieke elementen!

Stormbaan Huren:

€  - € 
Filter

Uitgebreid aanbod voor het huren van stormbanen

Attractieverhuur TimTom bied een ruime keuze aan van stormbanen. Er zijn veel verschillende formaten beschikbaar en elke stormbaan beschikt over verschillende spelelementen en leuke obstakels. Zo is er bv. de Multi Sky Swing Hindernisbaan beschikbaar. Deze hindernisbaan is een ware eye-catcher op elk evenement. Deze stormbaan is groot in zowel vorm, uitdaging als uitstraling. Maar ook is er de Mega Take Out Hindernisbaan, en deze is ook nog verkrijgbaar in XL-afmetingen. Vol met obstakels is deze stormbaan in elkaar gezet, maar de onderdelen zijn ook los te huur. Wil je een stormbaan huren? Doe dit dan bij attractieverhuur TimTom!

Het huren van een stormbaan levert gegarandeerd veel plezier op. Voor verschillende evenementen en feesten kan je een hindernisbaan huren. Een obstakelbaan is op meerdere feesten inzetbaar en zorgt voor veel plezier voor zowel jong als oud.

Hindernisbanen combineren

Attractieverhuur TimTom combineert als eerste van Nederland meerdere hindernisbanen. Door het combineren van verschillende hindernisbanen, kan je een hindernisbaan huren welke compleet voldoet aan al je wensen. Jouw evenement of feest zal hierdoor geheel uniek zijn, en volledig door jou samengesteld.

Je kan de stormbaan op verschillende manieren combineren om zo je ideale stormbaan te creëren. Je kan verschillende obstakels huren en deze combineren, waardoor de hindernisbaan een lengte krijgt welke je volledig zelf kan bepalen. Je kan zo ook verschillende obstakels combineren, welke je zelf het leukste vind, en die gebruiken voor je perfect en zelf samengestelde zeskamp.

Stormbaan huren bij attractieverhuur TimTom

De stormbanen van attractieverhuur TimTom zijn allemaal uniek en te combineren. Door de toegankelijke prijzen kan je de hindernisbanen gemakkelijk huren. Bij attractieverhuur TimTom staan de medewerkers graag klaar om jou te helpen.

De stormbanen van attractieverhuur TimTom worden op vele verschillende plaatsen verhuurd. Ook in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en Limburg kan je nu een stormbaan huren. In onderhandeling met attractieverhuur TimTom kan je altijd en overal een stormbaan huren. Dus twijfel niet langer over wat te doen op dat bedrijfs- of familiefeestje, maar huur een hindernisbaan bij attractieverhuur TimTom!