Multi Sky Swing

De Multi Sky Swing huren op uw evenement of zeskamp

De vliegende ster van ons assortiment en een flexibele eyecatcher voor ieder evenement. De Multi Sky Swing is op diverse manieren inzetbaar en vergt maximale inspanning van iedere deelnemer. Deze creatie is bedacht en ontwikkeld door Attractieverhuur TimTom.

Optie 1

Een uitdaging voor echte durfallen. Bungel meters boven de opblaasbare ondergrond en bereik via touwladders de overkant. Daar wacht alweer de volgende opgave; een vrije val van 6 meter hoogte waarbij je wordt opgevangen door onze veilige valkussens.

Optie 2

In plaats van touwladders kun je ook gebruik maken van de spannende wiebelbrug. De vrije val op het eind is echter onoverkomelijk… Waar kies jij voor?

De Multi Sky Swing huren bij Attractieverhuur TimTom

De Multi Sky Swing is een zeer imposant spelelement. U kunt de Multi Sky Swing in twee vormen huren bij Attractieverhuur TimTom. De offerte op maat geeft u keuze uit: bezorgen inclusief op- en afbouwen of compleet verzorgt. Verder kan je bij ons ook terecht voor een stormbaan huren, een Laser game huren en een Springkasteel huren

Veiligheid, keuring en laagste prijsgarantie

De Multi Sky Swing is voorzien van een typegoedkeuring. Bij elke verhuring controleren wij de staat van de attractie. Bij Attractieverhuur TimTom werken wij uitsluitend met Nederlandse materialen waardoor wij kwaliteit als beste kunnen waarborgen. Wij bieden u de beste kwaliteit tegen de laagste prijs garantie. Vindt u eenzelfde Multi Sky Swing van eenzelfde kwaliteit en toch goedkoper, dan passen wij onze prijs aan.

 • de enige 100% van Nederlandse Bodem
 • Top kwaliteit voor de laagste prijs
 • Uniek assortiment
Gegevens
 • Afmeting Multi Sky Swing (L x B x H): 23 x 7,5 x 8 (werkterrein + 1 meter)
 • Stroombehoefte: 2 x 1500 watt 1 x 1100 watt  : 3 x 220 volt (stroomhaspels inbegrepen)
 • Leeftijdsindicatie: Kinderen en Volwassenen
 • Vrijwilligers: Minimaal 4 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
*Prijzen zijn exclusief 21% btw en exclusief €0,60 kilometervergoeding per gereden kilometer

Bij het huren van meerdere artikelen verrekenen wij een aantrekkelijke korting

  Bekijk onze prijzen:
 • Bezorgd & geplaatst
  € 900,00
  In offerte mandje
 • Totaalpakket
  € 1.180,00
  In offerte mandje
Toegevoegd aan winkelwagen!