Lasergamen huren

Een lasergame huren

Wil je een lasergame huren? Huur nu je lasergame bij attractieverhuur TimTom! De lasergame wordt verhuurd met tien lasergame pistolen voor tien deelnemers. Je krijgt de lasergame geleverd met een laptop waarop je met een programma de deelnemers in teams kunt indelen. Ook kan je met dit handige programma het aantal schoten en de scoreverloop bijhouden tijdens het lasergamen.

Attractieverhuur TimTom verhuurt de lasergame met een legerafzetting en max. twaalf verschillende opblaasbare objecten. Je kan de lasergame op elke locatie inzetten, waar je maar wilt. Op elk los lasergamepistool zit een teller dat computergestuurd is, deze houdt bij hoeveel schoten de deelnemer nog heeft en wanneer deze af is. Het huren van een lasergame met harnas behoort hierbij tot het verleden. Verder kan je bij ons ook terecht voor een stormbaan huren en voor een Springkasteel huren.

Indoor en Outdoor Lasergame

Wat de lasergame van attractieverhuur TimTom zo speciaal maakt, is dat de lasergame op maat gehuurd kan worden. Hierdoor kan je zowel indoor als outdoor lasergamen. Als je de lasergame indoor wilt gebruiken, kan je elke locatie gebruiken die je maar wilt. Je bedrijfspand, een sportzaal, een recreatiezaal, een school etc. Als je de lasergame outdoor wilt gaan inzetten, kan je met de verschillende opblaasbare objecten een waar lasergame-gebied creëren. Gebruik hier bv. een sportveld, park of parkeerplaats voor. De opblaasobjecten die bij de lasergame horen hebben een legeruitvoering waardoor het lijkt alsof de deelnemers in een waar oorlogsgebied terecht zijn gekomen. Deze beleving zorgt voor extra adrenaline bij de deelnemers tijdens het lasergamen en nog meer plezier!

Lasergamen, overal en voor elke gelegenheid

De lasergame van attractieverhuur TimTom kan je huren voor elke gelegenheid. Een bedrijfsfeestje, kinderfeestje, teamuitje of vrijgezellenfeest. Voor zowel particulier als zakelijk gebruik is het huren van de lasergame van attractieverhuur TimTom een feest. Lasergamen is tegenwoordig erg populair, en door de mobiele inzetbaarheid kan je op elke geschikte locatie en voor elke gelegenheid gebruik maken van de lasergame van attractieverhuur TimTom. Een lasergame huren was nog nooit zo gemakkelijk!

Met de lasergame van attractieverhuur TimTim organiseer je 100% zeker een geslaagd en plezant feest! Ga dus snel jouw Laser game huren.

 • de enige 100% van Nederlandse Bodem
 • Top kwaliteit voor de laagste prijs
 • Uniek assortiment
Gegevens
 • Afmeting (L x H x B): In- of outdoor met flexibele afmetingen te werken
 • Stroombehoefte: 2 x 1500watt : 2 x 220volt (stroomhaspels inbegrepen)
 • Leeftijdsindicatie: Kinderen en volwassenen
 • Productomschrijving: Tent incl. balie, 10 pistolen, laptop met play software en 12 obstakels (meer pistolen mogelijk)
*Prijzen zijn exclusief 21% btw en exclusief €0,60 kilometervergoeding per gereden kilometer

Indien u in pakketvorm huurt verrekenen wij een aantrekkelijke korting

  Bekijk onze prijzen:
 • Bezorgd & geplaatst
  € 800,00
  In offerte mandje
 • Totaalpakket
  € 900,00
  In offerte mandje
Toegevoegd aan winkelwagen!