Werkwijze:

€  - € 
Filter

Een Bungee Trampoline huren is zo gedaan!

De Bungee Trampoline is afgezet met dranghekken, waarmee ook een wacht rij wordt gecreëerd. In tweetallen zullen de deelnemers worden begeleidt door de instructeurs om plaats te nemen bij de Bungee Trampoline. De instructeurs zullen de deelnemers helpen bij het opstappen op de trampoline. De deelnemers zullen op verzoek, met het CE gekeurd veiligheidshesje, naar voren komen. Hierdoor krijgen de instructeurs de gelegenheid om de deelnemers in het hesje te bevestigen en te controleren, voordat de elastieken op het gewicht van de deelnemers zullen worden afgesteld.

De deelnemers worden verzocht om in het midden van de trampoline plaats te nemen en bij een GO te beginnen met springen. Om aan hun wens te kunnen voldoen zullen de instructeurs op verzoek of op inschatting (vaak bij kleinere kinderen) de hoogte instellen. Tijdens het springen zullen de instructeurs regelmatig (oog) contact houden met de deelnemers om zo aan individuele wensen te kunnen voldoen.

Het springen voor de deelnemers zit erop. Er wordt contact met hen gemaakt en verzocht om niet meer verder te springen. Hierna zullen de instructeurs de deelnemers in passend tempo om laag laten zakken. Vervolgens maken de instructeurs de veiligheidshesjes los en reiken hen de hand om veilig plaats te maken voor de volgende deelnemer.

Naast de Bungee Trampoline die u bij ons vindt, bieden wij nog diverse andere leuke springactiviteiten aan! Neem eens een kijkje in ons enorme aanbod. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een springkasteel huren, maar denk dan ook aan een stormbaan huren. Zo kan iedereen op uw evenement zoveel springen als hij of zij zelf wilt! Ook andere opblaasbare attracties kun ut bij Attractieverhuur TimTom.be huren. Denk dan aan een opblaasbare Laser game huren. Met TimTom.be maakt u uw evenement helemaal af!