Veiligheid:

€  - € 
Filter

TimTom Events biedt Bungee Trampolines aan van de hoogste kwaliteit. Onze Bungee units zijn van Duitse degelijke kwaliteit en getest onder de zwaarste omstandigheden. Onze bungee trampolines worden altijd jaarlijks gekeurd op de hoogste veiligheidseisen door een erkend bedrijf. De WA-verzekering dekt de risico’s in tegen het onwaarschijnlijke. Dit is èèn van de redenen om te boeken bij TimTom Events, want wij brengen plezier en spanning op een veilige manier.

Hieronder wordt weergegeven hoe TimTom Events omgaat met de veiligheid van de deelnemers:
  • 1. TimTom Events gebruikt alleen de Bungee units van de allerhoogste Duitse kwaliteit, getest onder de meest zware omstandigheden en met de meest strenge veiligheidseisen.
  • 2. De Bungee units worden jaarlijks gekeurd om te voldoen aan de veiligheidseisen.
  • 3. Bij op,-en afbouw worden de materialen op gebreken en slijtage gecontroleerd.
  • 4. De instructeurs worden met zeer strikte veiligheids,- en handelingsprocedures intern opgeleid.
  • 5. De dranghekken zorgen ervoor dat de concentratie van de instructeurs gericht is op de deelnemers.

Naast de Bungee Trampoline die u bij ons vindt, bieden wij nog diverse andere leuke springactiviteiten aan! Neem eens een kijkje in ons enorme aanbod. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een springkasteel huren, maar denk dan ook aan een stormbaan huren. Zo kan iedereen op uw evenement zoveel springen als hij of zij zelf wilt! Ook andere opblaasbare attracties kun ut bij Attractieverhuur TimTom.be huren. Denk dan aan een opblaasbare Laser game huren. Met TimTom.be maakt u uw evenement helemaal af!