Bungee Trampoline

Urenlang springplezier met een bungee trampoline

Wil je een geweldige ervaring toevoegen aan jouw evenement? Dan is een bungee trampoline een uitstekende optie! Springen tot spectaculaire hoogten met een veilige bungee trampoline zal een unieke ervaring zijn voor iedereen. TimTom is bij uitstek je ideale partner in het huren van bungee trampolines. Je kan nergens anders een bungee trampoline voordeliger huren als bij ons. Waagt u de sprong?

Met de 4 in 1 bungee trampoline van attractieverhuur TimTom beleven vier deelnemers tegelijk een ervaring om nooit meer te vergeten. De hoogte van de bungee trampolines gecombineerd met de spectaculaire uitstraling zullen jouw evenement zowel visueel als fysiek naar een hoger niveau tillen. Wat een bungee trampoline huren spectaculairder maakt dan onze luchtkastelen is het feit dat onze unieke bungee trampolines een zwaartekrachtloos moment creëren waar iedere deelnemer een kick van krijgt! Doe gekke stunts met onze originele acro bungees en beleef urenlang speelplezier op jouw evenement. Ook kan je bij ons een stormbaan huren. Deze stormbaan is geschikt voor vrijwel ieder feestje.

Veiligheid gegarandeerd

Een bungee trampoline huren bij attractieverhuur TimTom garandeert kwaliteit en veiligheid. Tijdens jouw evenement zal één van onze professionele instructeurs ter jouw beschikking staan om iedere deelnemer op een veilige manier een sprong te laten wagen. Onze jarenlange expertise biedt de mogelijkheid zowel jongeren als ouderen van de bungee trampoline te laten genieten. Je springt gecontroleerd tot grote hoogten met de spectaculaire bungee trampoline huren bij TimTom. Is een standaard springkussen niet goed genoeg voor op jouw feest. Dan kan je bij ons een spectaculair Springkasteel huren.

Bungee trampoline huren?

Enthousiast geworden en je wil graag een bungee trampoline huren? Wij helpen je graag! Klanten in zowel Antwerpen als Brussel hebben al kennis gemaakt met de goede service, kwaliteit en veiligheid van attractieverhuur TimTom en wij bieden je graag onze service aan om zo makkelijk mogelijk een bungee trampoline te huren! Bungee trampoline huren? Bekijk het imposante toestel op onze website en huur hem vandaag nog om jouw evenement te verzekeren van een adrenaline kick! Onze bungee trampoline huren zorgt voor een grensverleggende en spannende ervaring voor zowel jong en oud en men zal jouw evenement niet snel meer vergeten. Neem contact op met ons enthousiaste team, want jouw evenement is bij ons in goede handen! Naast de stormbaan die je bij ons kunt huren, kan jij bij ons natuurlijk ook een Laser game huren.

  • de enige 100% van Nederlandse Bodem
  • Top kwaliteit voor de laagste prijs
  • Uniek assortiment
Gegevens
    Bekijk onze prijzen:
  • Totaalpakket
    € 825,00
    In offerte mandje
Toegevoegd aan winkelwagen!